Yritys

Yritys

Axer on perheyritys, jolla on pitkä historia työkalujen valmistamisessa koneurakointiin.

 

 

Vuosikymmenten kokemus

Alkuun työtä tehtiin toisille, kun Severi Ala-Katara työskenteli yrityksessä, joka valmisti lisenssillä harvestereita. Kun työnantajayrityksen tie päättyi, hän perusti omansa työtä jatkamaan. Työ opetti paljon siitä, mitä asiakkaat koneurakoinnin työkaluilta todella tarvitsivat.

 

Järeä idea syntyi asiakkaan tarpeeseen

Muun työn lomassa Severi suunnittelikin omaa tuotettaan: energiakouraa, joka vastaisi asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Se olisi huippuluokkaa niin suunnittelultaan, käytettävyydeltään kuin materiaaleiltaan. Aika ei kuitenkaan riittänyt energiakouran viemiseen paperilta käyttöön. 

 

Kun 2000-luvun lama kuihdutti harvesteritilauskannan, idea kaivettiin pöytälaatikosta uudelleen. Lanseerauksen aikaan Axer-energiakoura oli alansa pioneerijoukkoa Suomessa. Tuotteen laadusta kertoo sen saavuttama kansainvälinen suosio välittömästi oman tuotemerkin perustamisen jälkeen.

 
Koko Euroopan Axer

Tie tähän päivään on tuonut tasaista kasvua, uusia jälleenmyyjiä ja uusia tuotteita, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on panostettu samaan ylivertaiseen laatuun kuin ensimmäisessäkin energiakourassa.

 

Nyt Axer toimii menestyksekkäästi jo 19 maassa. Tuotekehitys, valmistus ja asiakaskokemus lepäävät kahden sukupolven harteilla, kun Severin poika Joni Ala-Katara on tullut mukaan toimintaan. Monipuolisen toiminnan ytimessä ovatkin edelleen perheyrityksen arvot – joustavuus, yhteistyö ja halu palvella asiakasta tuottein, joiden ylivertainen laatu kestää järeintäkin käyttöä.

 

Ota yhteyttä